Aurinkosuojaus

Aurinkosuojaus kannattaa

Auringosta maahan säteilevä energiamäärä on valtava. Noin puolet aurinkosäteilyn energiasta on näkyvää valoa, joka siirtyy koteihin, toimistoihin ja muihin rakennuksiin ikkunoiden kautta ja lämmittää tilaa.

Aurinkosuojauksen tuotteet estävät valonsäteiden ja lämpöenergian siirtymistä sisätilaan. Siksi oikein asennetut ja käyttötarpeeseen oikein valitut aurinkosuojaratkaisut säästävät jäähdytys-, lämmitys- ja valaistusenergiaa sekä tekevät tilasta miellyttävämmän.

Aurinkosuojaratkaisuissa on paljon vaihtoehtoja: ulkopuolelle asennettavia, sisäpuolelle asennettavia ja automatiikalla ohjautuvia. Automatiikkaan kytketyt aurinkosuojat voivat säästää jäähdytysenergiaa jopa 89%. 

Kvalita kuuluu Aurinkosuojaus Ry:hyn

Suomen Aurinkosuojaus Ry on perustettu vuonna 1980 ja se on kaikkien Suomessa toimivien aurinkosuoja-alan yritysten yhteinen etujärjestö. Yhdistys valvoo jäsentensä yhteisiä etuja alaa koskevissa ammatillisissa, teknisissä, kaupallisissa ja liikkeenjohdollisissa kysymyksissä, edistää korkean ammatillisen tason saavuttamista ja valvoo hyvien liiketapojen noudattamista pitämällä yhteyttä viranomaisiin ja muihin järjestöihin. Yhdistys kouluttaa jatkuvasti alan ammattilaisia omassa Aurinkosuojaus Akatemiassa.

Yhdistys edustaa jäseniään heidän suhteissaan työntekijäjärjestöihin. Yhdistys edistää aurinkosuoja-alan tunnettuutta ja sen tarjoamien palvelujen ja tuotteiden käyttöä oleellisena osana kestävää energiataloudellista rakentamista. Yhdistys on aurinkosuoja-alan yhteinen foorumi, joka yhdessä muiden teollisuudenalojen ja hallinnon kanssa edistää energiatehokasta ajattelua ja rakentamista.
European Solar-Shading Organization, ES-SO, on EU:n jäsenvaltioiden yhteinen, voittoa tavoittelematon aurinkosuojateollisuuden katto-organisaatio. Suomea järjestössä edustaa Aurinkosuojaus ry.

Lisää tietoa vaihtoehdoista löydät tuote-osiosta