Parvekekaihtimet

Visor-parvekekaihtimet

Kvalita Oy on Visor kaihtimien valtuutettu jälleenmyyjä Pirkanmaalla.
Parveke- ja lasiterasseihin näkösuojaa tuovat vekkikaihtimet, joita voi liikuttaa portaattomasti sekä ikkunan alareunasta ylöspäin, että yläreunasta alaspäin. Visor vekkikaihtimet ovat erittäin kätevät sekä kesän auringonpaisteella, että syksyn ja talven pimeään aikaan, kun kaihtimia tarvitaan näkösuojaksi. Kun kaihtimen laskee ikkunan ylälaidasta alas, se suojaa häikäisyltä ja kuumalta auringonpaisteelta. Alareunasta ylös nostettuna taas peität ikkunan alalaidasta juuri sen verran kuin haluat, että saat riittävästi yksityisyyttä.

Exclusive-parvekekaihtimet

Exclusive-parvekekaihtimella valon sekä näkyvyyden määrää voi säädellä helposti ja nopeasti integroidusta säätimestä. Tuote asennetaan lasipintaa vasten ja sen vain 12.5 mm leveät säleet varmistavat, että se mahtuu lähes jokaiseen parvekelasiin.
EXK parvekekaihtimet ovat virtaviivaisen ajaton ja kestävä valinta parvekkeen näkö- ja aurinkosuojaksi.

Screen-parvekeverhot

Screen verhoilla estät lämmön siirtymisen sisätiloihin todella tehokkaasti. Erinomaisesta lämpö- ja häikäisysuojasta huolimatta valo pääsee sisätiloihn, etkä menetä näkyvyyttä ulos. Screen kankaista valmistamme parvekkeelle vaihtoehtoisesti pystylamelli-, rullaverho- tai paneeliverhot.