Rulla- ja pystylamelliverhot

Rullaverhot

Rullaverhot toimitetaan kuulaketju- tai moottorikäyttöisinä. Moottorikäyttöistä rullaverhoa ohjailet vaivattomasti joko kaukösäätimellä tai kytkimellä. Halutessasi voit liittää rullaverhosi automatikkaan, jolloin verhot ovat aina haluamassasi asennossa. Käyttämämme Somfy-moottorit voidaan yhdistää useimpiin markkinoilla oleviin ohjausjärjestelmiin.
Kangasvaihtoehdoista suosituimmat ovat aurinkoenergiaa tehokkaasti torjuva screen säilyttäen osin näkymän ulospäin, sekä täysin pimentävä valoa läpäisemätön erikoiskangas. Halutessasi täydellisen pimennyksen voit lisätä rullaverhoon yläkotelon ja sivukanaalit.
Uutena vaihtoehtona ovat rullaverhon ja sälekaihtimen risteytys elegantissa paketissa. Efect ja Zebra rullakaihtimet koostuu kankaasta, jossa vuorottelevat vuoroin avoin ja tiheä kangas. Kaihtimessa kangas on kahdessa kerroksessa, joka mahdollistaa valon säätelyn ja pimentämisen. Lopputuloksena on erikoinen ja erittäin kaunis rullakaihdin kaikille, jotka haluavat jotain erilaista.

Pystylamelliverhot

Lamelliverho tuo näyttävyyttä kotiin ja toimistoosi. Halutessa pystylamellit laskevat kaikki valonsäteet sisään, mutta suljettuna ne muodostavat täydellisen näkösuojan. Valittavanasi on laaja mallisto valoaläpäsevistä täysin pimentäviin materiaaleihin. Sekä erittäin suosittu screen-kangas joka soveltuu erinomaisesti tiloihin, joissa halutaan rajata lämpöä ja valoa, menettämättä kuitenkaan näköyhteyttä maisemiin. Lamelleja valmistetaan 89 ja 127 mm lamellileveydellä. Käyttömekanismina on naru/kuulaketjuyhdistelmä. Lamellit ovat toimintavarmoja, hiljaisia ja helposti vaihdettavissa.