Aurinko- ja näkösuojakalvot

Aurinkosuojakalvot

Entistä parempi mukavuus kotiin ja toimistoon. Auringon valo ja lämpö tekevät miellyttävien olosuhteiden saavuttamisesta hankalaa. Auringonsuojakalvot vähentävät auringon lämpösäteilyä ja auttavat luomaan miellyttävät olosuhteet. Ihanteellisen ympäristön lämpötila on sopiva ja tarjolla on luonnonvaloa. Auringonsuojakalvojen avulla voit luoda ihanteellisen ja miellyttävän ympäristön. Kalvoilla torjut lähes 100 % haitallisen UV-säteilyn.

Tarjolla on yli 30 erilaista kalvotyyppiä. Asiakas voi valita kirkkaiden, heijastavien, puoliheijastavien ja sävytettyjen kalvojen välillä; heijasteita ja vivahteita on useita. SunGard ja Solar Screen – kalvojen naarmunkestävä pinta on erittäin kestävä ja helppohoitoinen. Esimerkiksi ikkunanpesu hoituu tavallisen tapaan. Kaikilla sisälle asennetuilla kiinteistökalvoilla on markkinoiden pisin, kymmenen vuoden tuotetakuu.

Näkösuojakalvot

Näkösuojakalvot ovat helppo tapa luoda yksityisyyden tuntua avoimeen, yleiseen tilaan. Niitä käytetään erityisesti avokonttoreiden väliseinissä ja neuvottelutilojen ikkunoissa joko koko tai osa-asennuksena. Näkösuojakalvot estävät nimensä mukaisesti näkyvyyden molempiin suuntiin ilman, että tilan valoisuus kärsii.

Turvakalvot

Meillä on Suomen laajin valikoima turvakalvoja. Valikoima alkaa ohuista sirpalesuojakalvoista päättyen testattuihin räjähdyksen-suojakalvoihin.
Kvalitan asentajat ovat koulutettuja ja tehtaan valtuuttamia turvakalvoasentajia.

Asennuspalvelu

Kvalitan asentajat ovat safety setin kouluttamia ja valtuuttamia myös turvakalvoasennuksiin.